مواد لازم برای قالب ۲۰ سانتی متری:
آرد شیرینی پزی ۱۲۰ گرم
تخم مرغ درشت ۴ عدد
شکر ۱۲۰ گرم
اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری
نشاسه ذرت ۱ قاشق غذاخوری
برای قالب کوچکتر مواد را نصف کرده و برای قالب بزرگتر مواد را دوبرابر کنید
Ingredients for an 8 inch cake tin: self raising flour 120 grams, 4 large size eggs, sugar 120 grams, vanilla 1 tsp, corn starch 1 tbsp
For bigger cake tin, double the ingredients & for smaller cake tin halve the ingredients
فر را در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. مدت پخت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه
Preheat the oven to 170C, baking time: 30 to 35 min
اطلاعات بیشتر
www.ashpazibasana.com
ویدیوی های بیشتر
More Videos
آموزش اصولی آماده کردن قالب کیک برای پخت انواع کیک، نچسبیدن و بیرون آمدن راحت کیک از قالب پس از پخت
https://youtu.be/hGdtzF70oRk
تبدیل آرد معمولی به آرد شیرینی پزی در منزل
Make Your Own Self Raising Flour
https://youtu.be/otIEjw35UDM
طرز تهیه خامه مخصوص تزیین کیک (باترکریم) بصورت حرفه ای
https://youtu.be/RjwGDlM7NwE
طرز تهیه خامه زده شده فرم (خامه قنادی) در منزل
Thick Whipped Cream Frosting
https://youtu.be/VXM56WCjv6g
Subscribe:
https://www.youtube.com/channel/UC0IB...
My Facebook Page: https://www.facebook.com/AshpaziBaSana
Follow me on Instagram: https://www.instagram.com/ashpazi_ba_...
Join my Telegram Channel: https://telegram.me/AshpaziBaSana
Connect with me on Telegram: https://telegram.me/sanakitchen
Ashpazi ba Sana Borek
آشپزی با سنا
آشپزی با سنا کیک
آشپزی با سنا کیک اسفنجی
آرد شیرینی پزی ۱۲۰ گرم
تخم مرغ درشت ۴ عدد
شکر ۱۲۰ گرم
اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری
نشاسه ذرت ۱ قاشق غذاخوری
برای قالب کوچکتر مواد را نصف کرده و برای قالب بزرگتر مواد را دوبرابر کنید
Ingredients for an 8 inch cake tin: self raising flour 120 grams, 4 large size eggs, sugar 120 grams, vanilla 1 tsp, corn starch 1 tbsp
For bigger cake tin, double the ingredients & for smaller cake tin halve the ingredients
فر را در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. مدت پخت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه
Preheat the oven to 170C, baking time: 30 to 35 min
اطلاعات بیشتر
www.ashpazibasana.com
ویدیوی های بیشتر
More Videos
آموزش اصولی آماده کردن قالب کیک برای پخت انواع کیک، نچسبیدن و بیرون آمدن راحت کیک از قالب پس از پخت
https://youtu.be/hGdtzF70oRk
تبدیل آرد معمولی به آرد شیرینی پزی در منزل
Make Your Own Self Raising Flour
https://youtu.be/otIEjw35UDM
طرز تهیه خامه مخصوص تزیین کیک (باترکریم) بصورت حرفه ای
https://youtu.be/RjwGDlM7NwE
طرز تهیه خامه زده شده فرم (خامه قنادی) در منزل
Thick Whipped Cream Frosting
https://youtu.be/VXM56WCjv6g
Subscribe:
https://www.youtube.com/channel/UC0IB...
My Facebook Page: https://www.facebook.com/AshpaziBaSana
Follow me on Instagram: https://www.instagram.com/ashpazi_ba_...
Join my Telegram Channel: https://telegram.me/AshpaziBaSana
Connect with me on Telegram: https://telegram.me/sanakitchen
Ashpazi ba Sana Borek
آشپزی با سنا
آشپزی با سنا کیک
آشپزی با سنا کیک اسفنجی
کیک اسفنجی بزرگ طرز تهیه کیک اسفنجی پایه مخصوص تزیین و خامه کشی برای انواع کیک تولد و مجالس| Sponge Cake | |
595 Likes | 595 Dislikes |
37,811 views views | 25.4K followers |
How-to & Style | Upload TimePublished on 20 Jan 2019 |
Không có nhận xét nào:
Đăng nhận xét